Skip to main content

Portland by Ariostea: een nieuwe horizon in interieurdesign

  Innovatie, experimenten en onderzoek voor een oppervlak dat uniek is in elk detail.

  Portland by Ariostea is het nieuwe hightech project voor keramische oppervlakken dat de authentieke essentie van natuursteen weergeeft en omvormt tot een buitengewoon elegant en hedendaags designelement. De charme van een eeuwenoud materiaal wordt vernieuwd en een nieuwe dimensie gegeven om te voldoen aan de eisen van het moderne leven. 

  Het eerbetoon aan Portland steen wordt tot leven gebracht door een zorgvuldige selectie van kleuren, formaten en afwerkingen voor muren, vloeren, trendy objecten en architecturale elementen. Buiten kan het worden gebruikt voor geventileerde gevelsystemen in het kader van herinrichtingswerken om niet alleen de esthetiek maar ook de energie-efficiëntie en de thermisch-akoestische isolatie van gebouwen te verbeteren. Ariostea-porseleinaardewerk, veelzijdig en buigzaam, belichaamt de zuiverste schoonheid van het natuurlijke materiaal, verlegt de grenzen van de technische keramiek in design en architectuur en definieert onontgonnen talen.

  De textuur, rijk aan grafische details, creëert een visuele harmonie die karakter en persoonlijkheid geeft aan elke ruimte. Verkrijgbaar in de Prelucidato afwerking, zowel in het Ultra 300x100 cm 100x100 cm formaat - 6 mm dik - als in de Classics 120x60 cm en 60x60 cm formaten - 8 mm dik - biedt het professionals een ongekende ondersteuning bij het creëren van ruimtes die een perfecte balans belichamen tussen schoonheid en functionaliteit.

  Het project wordt vervolledigd door Portland CM2, de 100x100 cm, 20 mm dikke versie in Antislip afwerking, ideaal voor buitenvloeren, zelfs verhoogde vloeren, voor een aangename visuele continuïteit tussen binnen en buiten. De vloer is bestand tegen slijtage, temperatuurschommelingen, belastingen en spanningen, kan gemakkelijk worden gecontroleerd en opnieuw worden gelegd en is geschikt voor traditionele plaatsing op een dekvloer of droge plaatsing op grind, zand en gras. 

  De kleuren in de catalogus zijn gebaseerd op drie neutrale, harmonieuze tinten die gaan van het crème van Portland Beige over het ivoor van Portland White tot het lichte duifgrijs van Portland Greige: tinten met een natuurlijke smaak die wolkeffecten en kostbare grafische details versterken en omgevingen omhullen met zachtheid en delicatesse.

  Portland by Ariostea past zijn esthetische visie toe op technisch keramiek en creëert ruimtes die spreken van natuur, onderzoek en innovatie. Elk detail is uitgedacht om omgevingen te transformeren in plaatsen van schoonheid, comfort en functionaliteit, terwijl het ontwerpers doorsnede, duurzame en betrouwbare oppervlakken biedt om elk type creatief concept te laten ontstaan.

  — 16 juni 2024 —

  Informatie aanvragen

  In geen geval zullen uw persoonlijke gegevens worden doorgegeven aan derden ander dan de belanghebbende ivm uw aanvraag.

  Als u een brochure per post wilt ontvangen of een vertegenwoordiger langs wilt laten komen.