Skip to main content

NOA outdoor living - Ontdek buitendesign op een vernieuwende manier

Een jaar geleden hebben, op een unieke plaats in België, 30 high-end partners hun krachten gebundeld voor de ontwikkeling van een origineel concept genaamd NOA outdoor living. Dit indrukwekkende landschapspark voegt een nieuwe dimensie toe aan de beleving van outdoor design.

Het ontwerp van het impressionante landschapspark van drie hectare groot, werd uitgedacht door Koen Rygole van tuin- en landschapsarchitectuurbureau burO Groen. “We bedachten een draagstructuur voor het parkgeheel, die bestaat uit een wandellus van zo’n 600 meter, parkeerplaatsen en een prachtige oprij-laan. Van zodra je de site oprijdt, staan de landschaps-beleving en architecturale kwaliteit voorop. Zo maakt het ontwerp meteen duidelijk dat NOA outdoor living om een totaalbeleving draait,” vertelt Rygole.  “Binnen de parkomgeving bedacht het team twaalf paviljoenen met een specifiek concept. We focus-sen onder meer op buitenkeukens, wellness, een kantoor, een residentiële woning en een stadstuin,” vertelt Bram Couvreur van creatief marketingbureau Maister.

“Design en innovatie is de rode draad van het project. Het is onze ambitie om de meest opmerkelijke outdoor designmerken in dit verhaal samen te brengen” - Paul Renson.

Het unieke NOA outdoor living concept geeft sterke outdoor merken de kans om samen te werken en mensen te inspireren met totaaloplossingen. De rode draad van NOA is design en innovatie.Daarom presenteert NOA voor het eerst de innovaties van de partners op ‘inNOAvations’. Op deze manier blijft NOA dé plek voor outdoor living. Deze innovaties kan je nog tot eind februari 2024 ontdekken bij NOA outdoor living.

— 14 november 2023 —