Skip to main content

Knauf Single Smart: akoestisch comfort met designtroeven

Voor de akoestische en esthetische afwerking van alle mogelijke binnenruimtes biedt Knauf Single Smart een gamma met een oplossing voor elke behoefte. Daarbij vormt Single Smart de complete oplossing voor plafonds én wanden. Efficiënt, lichtgewicht en met de ruime designmogelijkheden heeft deze robuuste wand- en plafondbekleding voor zowel eindgebruiker als professional aanzienlijke voordelen.

Een nieuw hoofdstuk in het verhaal van Knauf akoestische elementen: Single Smart. Deze reeks akoestische panelen is ontworpen voor een groot aantal interieurtoepassingen, van plafondeilanden tot baffles en wandpanelen. Single Smart panelen zijn dan ook ideaal voor uiteenlopende omgevingen, waaronder restaurants en bars, maar ook residentiele en openbare gebouwen, ziekenhuizen en kantoorgebouwen.

Missie: akoestische perfectie

Het belang van goede ruimteakoestiek kan niet worden onderschat, zeker in bouwprojecten waar dit vaak pas later aan de orde komt. Denk hierbij ook aan ruimtes met een industrieel karakter, met bijvoorbeeld zichtbaar leidingwerk aan het plafond, en een grote behoefte aan goede akoestische prestaties. Knauf Single Smart biedt in deze situaties een kosteneffectieve, functionele en esthetisch aantrekkelijke oplossing voor zowel nieuwe gebouwen als renovaties.

Innovatie en duurzaamheid in één

Gemaakt van PET-vilt, bekend om zijn uitstekende akoestische eigenschappen, verbetert Single Smart de geluidskwaliteit in elke ruimte. Het systeem is gemakkelijk te onderhouden, duurzaam en verkrijgbaar in verschillende kleuren (wit, grijs en basalt), waardoor het een comfortabele en visueel aangename omgeving creëert. Bovenop de naleving van bouwvoorschriften, bevordert de optimale akoestiek van Single Smart ook de concentratie op school of werk, tot zelfs de vermindering van galm in restaurants.

Eenvoudige en veilige Installatie

Single Smart panelen zijn licht en makkelijk te hanteren. Ze kunnen moeiteloos op maat worden gesneden met een stanleymes, zonder stofvorming. De montage is al even gebruiksvriendelijk, met handige magnetische bevestigingskits voor de muur via de achterkant van de panelen (schroeven meegeleverd) en kabelsystemen voor het plafond, die de meest creatieve ontwerpen mogelijk maken. Kortom, Single Smart heeft meteen een merkbaar effect.

Knauf Single Smart: de complete oplossing voor wand en plafond

 • Diverse ontwerpopties
 • Vormbaar en vormvast
 • Comfortabele kameromgeving
 • Hoge absorptie
 • Aanpasbaar naar grootte en vorm met snijmes
 • Stofvrije verwerking
 • Slank (10 mm), licht (2,3 kg / m2)
 • Snelle en eenvoudige montage
 • Vrijheid van installatie: afstanden en hoogtes voor muren en plafonds
 • Robuust voor wand en plafond
 • Makkelijk schoon te maken
 • Recyclebaar
— 11 juli 2024 —

Informatie aanvragen

In geen geval zullen uw persoonlijke gegevens worden doorgegeven aan derden ander dan de belanghebbende ivm uw aanvraag.

Als u een brochure per post wilt ontvangen of een vertegenwoordiger langs wilt laten komen.