Skip to main content

AXOR ShowerComposition — Designed by Philippe Starck

  Douchen wordt een beleving

  De douche is een heel intieme plek, die flexibel moet kunnen worden aangepast aan de behoeften van de gebruiker. AXOR ShowerComposition, ontworpen door de wereldberoemde designer Philippe Starck, introduceert een nieuwe, moderne en tijdloze vormentaal in de badkamer. De serie onderscheidt zich met vlakke elegante oppervlakken en ultraslanke profielen in een architectonische compositie die alle ruimte geeft aan individuele expressie.

  “In de nieuwe AXOR ShowerComposition douchelijn creëren wij met drie à vier objecten een compositie.” — PHILIPPE STARCK

  Uitzonderlijke prestaties

  AXOR ShowerComposition is verkrijgbaar als compleet douchepaneel of als individuele oplossing met zwevende modules. In beide gevallen overtuigt de lijn met uitzonderlijke prestaties, onder meer door de indrukwekkende straalsoort PowderRain van de hoofddouche en de PowderRain schouderdouche met instelbare hellingshoek. AXOR ShowerComposition biedt maximale functionaliteit met minimaal verbruik.

  Een unieke uitstraling voor een architectonisch statement

  Eigen aan AXOR ShowerComposition is het minimalistische, strakke design, waarbij de beperkte diepte van de douchekop in evenwicht wordt gehouden door de royale breedte van de verticale panelen en de rozetten van de thermostaatmodules, die slechts 10 mm boven de wand uitsteken. Het eenvoudig te installeren douchepaneel biedt alle functies in één afwerkingsset, maar voor een absoluut individuele douchebeleving kunnen de douche- en thermostaatmodules ook als afzonderlijke elementen gecombineerd en geïnstalleerd worden.

  Innovatie en design

  De AXOR ShowerComposition lijn is veelzijdig, eenvoudig te installeren en verkrijgbaar in verschillende configuraties. Het complete douchepaneel omvat een hoofddouche, een schouderdouche, een thermostaatmodule, een handdouche en een nieuwe doucheslang met een mantel van textiel. De aparte douchemodule van AXOR ShowerComposition wordt geleverd als hoofddouche met 1 straalsoort, hoofd- en schouderdouche met 1 straalsoort of hoofd- en schouderdouche met 2 straalsoorten. Een aparte, verstelbare schouderdouchemodule met 1 straalsoort biedt nog meer flexibiliteit. De serie is verkrijgbaar in het complete palet van exclusieve AXOR FinishPlus oppervlakken, inclusief Matt Black.

  Intuïtieve interactie

  Behalve PowderRain, de straalsoort die het lichaam met microfijne druppels omhult, hebben de uitgelezen hoofddouches ook een conische straal die de gebruiker overvloedig met water afspoelt. De temperatuur en het debiet worden afzonderlijk geregeld via intuïtieve interactie. De afmetingen van de AXOR ShowerComposition producten komen perfect overeen met die van de AXOR Universal Rectangular accessoires, zodat in de hele doucheruimte dezelfde vormentaal kan worden gebruikt. Het merendeel van de componenten wordt in Duitsland geproduceerd, waardoor de CO₂-voetafdruk van de serie wordt beperkt.

  — 04 juni 2024 —

  Informatie aanvragen

  In geen geval zullen uw persoonlijke gegevens worden doorgegeven aan derden ander dan de belanghebbende ivm uw aanvraag.

  Als u een brochure per post wilt ontvangen of een vertegenwoordiger langs wilt laten komen.