Skip to main content

Bewezen brandveiligheid voor binnendeuren in staal met forster fuego light op Architect@Work Brussel

forster fuego light – Maison de la Paix, Zwitserland ©Damian Poffet

Op de tweede editie van Architect@Work Brussel toont Forster dat veiligheid niet altijd moet inboeten op schoonheid. De Zwitserse producent van stalen oplossingen voor ramen, deuren en gevels informeert je er graag over hun brandwerende profielreeks voor binnendeuren en vaste wanden, forster fuego light. Architect@Work Brussel vindt plaats op woensdag 29 mei en donderdag 30 mei 2024 in Tour & Taxis, Brussel.

Combineer veiligheid met schoonheid dankzij forster fuego light

De profielreeks forster fuego light combineert veiligheid met schoonheid dankzij hun brandwerende tussenlaag en strak design. Het profiel maakt beglaasde vaste wanden en binnendeuren in staal brandwerend en zorgt er tegelijk voor, dat een moderne en luchtige look kan behouden worden. De stevige, maar slanke forster fuego light profielen zijn ook beschikbaar in inox voor een onderhoudsarm oppervlak in medische toepassingen of constructies in de voedingsnijverheid.

Bovendien zijn de deuren en vaste wanden getest volgens de Belgische norm over brandwerendheid EI1-30 én EI1-60 en hebben beide de Benor/ATG goedkeuring voor de Belgische markt. Een deur met veiligheidsnorm EI1-60 zal dus 60 minuten thermisch isoleren (de doorgang van warmte verhinderen) en vlamdicht zijn (verhinderen dat vlammen of hete gassen van één zijde van de scheiding naar de andere kunnen).

Reynaers Aluminium én Forster: Samen sterker voor een betere toekomst

Ook dit jaar verenigen Reynaers Aluminium en Forster, beide bedrijven van Reynaers Group, hun krachten en staan ze zij aan zij op Architect@Work Brussel. Laat je informeren bij Reynaers Aluminium over het nieuwe ultraslanke en duurzame aluminium gevelsysteem SlimWall 35 voor een minimalistisch ontwerp, waarbij jij als architect kan genieten van een onbeperkte creatieve vrijheid.

Gratis toegangsticket voor Architect@Work Brussel

Bezoek Forster op stand nummer 173 en ontdek alle mogelijkheden van forster fuego light voor jouw brandwerend project. Vraag hier je gratis ticket aan voor Architect@Work Brussel en ontvang je toegangsbewijs per e-mail.

— 16 mei 2024 —

Informatie aanvragen

In geen geval zullen uw persoonlijke gegevens worden doorgegeven aan derden ander dan de belanghebbende ivm uw aanvraag.

Als u een brochure per post wilt ontvangen of een vertegenwoordiger langs wilt laten komen.