Skip to main content

Cube ontgrendelt een stille revolutie in kantoorinrichting

  Cube wil kantoren zoals we ze vandaag kennen herdefiniëren. Met Flex-Pod lanceren ze een baanbrekende akoestische kantooroplossing die de focus, privacy en productiviteit van hun gebruikers significant verhoogt. "Dit markeert een nieuw tijdperk voor de inrichting van open kantoren en co working ruimtes,” zegt Nancy Van den Eynde, zaakvoerder van Cube.

  Sinds de oprichting in 2013 ontpopte Cube zich van verdeler van lockeroplossingen voor politie- en brandweer tot een full servicepartner  Met de slogan "More than a locker solution" verankert Cube zich nu als trendsetter voor modulaire werkplekken. “Deze transitie reflecteert onze groei. Met de introductie van de Flex-Pod beantwoorden we proactief de veranderende behoeftes van medewerkers”, aldus Nancy.

  Geluidsreductie van meer dan 28 dB, getest door Koen Crucke

  Of de Flex-Pods echt geluidsdicht zijn? “Vraag maar aan Koen Crucke, onze brandambassador. Hij kwam, zong en keurde goed”, lacht Nancy. Een operazanger als Koen Crucke haalt met eenvoud een geluidshoogte van 50dB. Door de sterke geluidsreductie van de Flex-pod oefent zelfs Koen Crucke zonder medewerkers te storen!

  Het werkleven evolueert snel. Co-working ruimtes en open kantoren schieten als paddenstoelen uit de grond, wat de vraag naar flexibele werkplekken en privéruimtes vergroot. De Flex-Pod van Cube bieden ruimte voor ongestoorde telefoongesprekken en teamvergaderingen.

  Configureerbaar en dankzij AR overal zichtbaar

  Van een minimalistisch design tot een exotische flair, de Flex-Pods passen zich als een kameleon aan aan uw interieur. De akoestische booths zijn volledig personaliseerbaar, van een moswand als buitenpaneel tot bontgekleurde stoelen als interieur. “Je kan alles instellen via onze configurator. Benieuwd welke opties het beste tot zijn recht komen in uw kantoorruimte? Dankzij augmented reality wekt u uw gepersonaliseerde booth tot leven in uw eigen werkruimte.”, voegt Nancy toe.

  Het complete plaatje

  Cube beperkt zich niet tot de verkoop en plaatsing van een Flex-Pod. Ze ontwerpen de totale kantoorbeleving, met oog op ergonomie en akoestiek. Of je nu zoekt naar de perfecte opbergoplossing of jouw kantoorinrichting een volledige metamorfose wilt geven, Nancy en haar team ontgrendelen nieuwe opportuniteiten. “Wij leveren maatwerk voor innovatieve werkplekken die klaar zijn voor de toekomst”, concludeert Nancy. ‘Met alle uitdagingen die daarbij komen kijken.’

  — 13 mei 2024 —

  Informatie aanvragen

  In geen geval zullen uw persoonlijke gegevens worden doorgegeven aan derden ander dan de belanghebbende ivm uw aanvraag.

  Als u een brochure per post wilt ontvangen of een vertegenwoordiger langs wilt laten komen.