Skip to main content

Perfecte performantie met de Daikin Perfera lucht-luchtwarmtepomp

  In de zoektocht naar efficiënte verwarmings- en koeloplossingen voor woningen, is het soms een uitdaging om het juiste product te vinden. De Daikin Perfera lucht-luchtwarmtepomp is de redder in nood. Dit duurzaam en energiezuinig alternatief verwarmt en koelt één of meerdere ruimtes in een mum van tijd. Kortom, een investering die het hele jaar door loont.

  Verwarmen zonder comfortverlies

  Wie nog steeds vertrouwt op fossiele brandstoffen of wie over een verouderd elektrisch verwarmingssysteem beschikt, is toe aan een duurzamer alternatief. Door het huidige verwarmingssysteem te vervangen door een Daikin lucht-luchtwarmtepomp of deze als bijverwarmingssysteem naast een bestaande ketel te gebruiken, wordt het huis snel en efficiënt verwarmt.

  Wanneer de temperaturen buiten stijgen, houdt de Daikin Perfera lucht-luchtwarmtepomp de woning bovendien aangenaam koel, waardoor het comfort binnenshuis gedurende het hele jaar gewaarborgd wordt.

  Groen energierendement

  Dankzij de Bluevolution-technologie verlaagt de eindgebruiker zijn impact op het milieu. Het toestel wordt aangedreven door 80% hernieuwbare energie uit de lucht en slechts door 20% elektriciteit. Een win-win voor het milieu en de portemonnee.

  Optimale binnenluchtkwaliteit

  De Perfera is uitgerust met verschillende filters die zuivere lucht garanderen. De Flash Streamer-technologie breekt allergenen zoals pollen en schimmels af, en verwijdert onaangename geuren om de lucht beter en schoner te maken.

  Compatibel met Split- en Multisplit-units

  Bijkomend voordeel aan de Perfera lucht-luchtwarmtepomp: het is eenvoudig aan te sluiten op grote Multisplitsystemen. Dit betekent dat er maar liefst vijf verschillende binnenunits – Perfera vloer- en/of wandmodellen - gekoppeld worden aan één buitenunit, met een afzonderlijke bediening van elke ruimte, wat een maximaal wooncomfort garandeert.

  Verbeterde gebruikerservaring

  Vanaf nu wordt de Daikin Onecta App standaard gebruikt om de Perfera te bedienen. De eindgebruiker downloadt de app, verbindt het Perfera-toestel met wifi en regelt de temperatuur eenvoudig vanop afstand.

  Meer info?

  Voor meer info over de Daikin Perfera, surf naar www.daikin.be of ga langs in het dichtstbijzijnde Daikin Experience Center in Gent, Waver of Herentals.

  — 11 april 2024 —

  Informatie aanvragen

  In geen geval zullen uw persoonlijke gegevens worden doorgegeven aan derden ander dan de belanghebbende ivm uw aanvraag.

  Als u een brochure per post wilt ontvangen of een vertegenwoordiger langs wilt laten komen.