Skip to main content

Tweede purpose report toont hoe we samen bouwen aan duurzaamheid

  Bij Gyproc® en Isover® willen we toonaangevend zijn op vlak van duurzaamheid. Dit gaat niet alleen over onze impact op de planeet, maar ook op de samenleving waar we deel van uitmaken. Onder de noemer ‘Making the world a better home’, vertalen we onze ambitie naar concrete actiepunten. 

  Met veel trots stelden we daarom ons tweede purpose rapport samen, waar al onze duurzaamheidsinitiatieven gebundeld zijn, gekoppeld aan onze sterke toekomstvisie. Met dit rapport laten we zien dat we onze hoge ambities stap voor stap aan het realiseren zijn, samen met jullie: onze klanten, partners en medewerkers. Want ‘Making the world a better home’, dat kan natuurlijk niet alleen! 

  Zowel bij Gyproc® als Isover® gaan we volop voor een markt- en klantgerichte aanpak. Zo ontstaan innovaties vaak in co-creatie met de klanten. Want jullie zijn dé ervaringsdeskundigen. Niemand kan beter de noodzaak en het potentieel van een nieuwe oplossing inschatten.

  In het rapport lees je bijvoorbeeld meer over de LOOPD productlijn van Gyproc®, die het eenvoudiger maakt om gipsplaten te demonteren zonder die te beschadigen. Of over de nieuwe MTO (made to order)-machine, een bijzondere innovatie die slimmer en efficiënter bouwen mogelijk maakt.

  Met ons purpose report willen we jullie een inkijk geven in de duurzame visie die we bij Gyproc® en Isover® hoog in het vaandel dragen en hoe deze ook een rol speelt voor jullie.

  Benieuwd naar meer duurzame innovaties en initiatieven van Gyproc® en Isover®?

  — 30 januari 2024 —

  Informatie aanvragen

  In geen geval zullen uw persoonlijke gegevens worden doorgegeven aan derden ander dan de belanghebbende ivm uw aanvraag.

  Als u een brochure per post wilt ontvangen of een vertegenwoordiger langs wilt laten komen.