Skip to main content

Gevelventilatie van topniveau: de nieuwe AEROMAT VT van SIEGENIA

De innovatieve modulaire AEROMAT VT is een decentrale gevelventilator met passieve of actieve ventilatie in diverse varianten van aan- en/of afvoer tot warmteterugwinning.

De universele behuizing, maakt het makkelijker om de unit in de gebouwschil te integreren. Het systeem is variabel in lengte en diepte; dit maakt verschillende uitvoeringen van de ventilator met een identiek uiterlijk mogelijk. De vormgeving van de gevel wordt ondersteund door de onopvallende integratie van de ventilator in sponning, borstwering of latei. Daarbij kan de inbouw naar keuze zichtbaar of verdekt liggend plaatsvinden. Daarnaast heeft de AEROMAT VT een uitstekende geluidswering, de hoge luchtkwaliteit en het lage eigengeluid.

De AEROMAT VT voldoet aan de hoogste eisen als het gaat om ruimtecomfort. Ook geeft de AEROMAT VT WRG, met een uitstekende warmteterugwinning tot 93%, een evenwichtige balans tussen grootte, geluidswering en energie-efficiëntie met klasse A. Dit zorgt niet alleen voor energie-efficiëntie maar ook in duurzaamheid. Architecten profiteren bovendien van de veelzijdigheid van de AEROMAT VT, in de versie met passieve of actieve ventilatie. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en voldoen aan de meest uiteenlopende eisen in de balans tussen geluidsisolatie en luchtverplaatsing.

— 05 december 2023 —