Skip to main content

Clicwall-wandsystemen van Unilin Panels: snel, stijlvol en duurzaam

Vraag jij je af hoe je winkels tot 4 keer zo snel kan renoveren, een hotelketen kan omtoveren tot prachtige ruimtes waar gasten zich welkom voelen, of de volgende generaties werknemers kan laten uitblinken in duurzame kantoren? Of wil jij in de modulaire bouw tot wel 20% extra capaciteit genereren? Kies dan voor Clicwall-wandsystemen!

De perfecte combinatie van snelle plaatsing en techniciteit

Met het Clicwall modulair wandsysteem trek je in een mum van tijd voorzet- en scheidingswanden op. Dankzij het innovatieve klikprofiel kunnen de panelen snel en stofvrij worden geïnstalleerd. Omdat de panelen al zijn afgewerkt, kan de ruimte na de plaatsing onmiddellijk in gebruik worden genomen. Nooit meer schuren, plamuren en geen tijdsverlies meer met schilder- of behangwerken. Bovendien is Clicwall uitermate stoot- en vlekbestendig, waardoor jouw wanden ook op lange termijn hun kwaliteit behouden.

  • 4 keer krasbestendiger dan geschilderde alternatieven
  • Vuilafstotend en onderhoudsvriendelijk
  • Antibacterieel

Grenzeloze mogelijkheden in design en materiaal

Van levendige unikleuren tot warme houtdesigns, steen- en textiellook. De mogelijkheden zijn eindeloos! Op zoek naar een totaaloplossing? Ontdek de Unilin Decorative Range. Van wanden tot deuren, kasten: alles is beschikbaar in volledige designmatch in melamine en HPL voor meubilair, deuren en kantenband zodat je interieur een harmonieus geheel vormt.

Duurzaam alternatief voor traditionele wandbekleding

Wist je dat Clicwall gemaakt is van 100% herwonnen hout? En dat is niet alles! Clicwall is volledig demonteerbaar, en kan dus na een eerste project tot 10 keer herplaatst worden. Daarna kan het zelfs nog worden gebruikt als grondstof voor het unieke MDF-recyclingprogramma van Unilin.

Clicwall Academy

Laat je verrassen door wat Clicwall jou te bieden heeft! Wil je er graag mee aan de slag maar zit je nog met vragen? Breng dan een (digitaal) bezoek aan de Clicwall Academy, dé plek waar inspiratie, techniek en expertise elkaar ontmoeten.

  • Laat je inspireren door Green shadow, Master Oak en talloze andere designs.
  • Ontdek hoe Clicwall brandbestendigheid en akoestische prestaties verbetert.
  • Duik het duurzaamheidsverhaal van Clicwall.
  • Ervaar zelf hoe je met Clicwall projecten sneller oplevert.

Boek nu je (digitaal) gesprek met onze Clicwall expert op

— 07 november 2023 —