Skip to main content

Dien in voor de Henry van de Velde Awards 2025

Heb jij een vernieuwend product of duurzaam, innovatief project of onderzoek gelanceerd? Dien dan voor 31 mei in voor de Henry van de Velde Awards 25.

De Henry van de Velde Awards zijn de meest prestigieuze designawards in België. Ze zetten Vlaamse ontwerpers en bedrijven in de spotlight, zorgen voor persaandacht en een grote publieke belangstelling. Jaarlijks worden 27 projecten bekroond die vernieuwend zijn en een positieve impact hebben op de samenleving, het milieu en de economie. Je kan je inschrijven voor de categorieën Business Innovation, Consumer, Design Research, Digital Product, Environment, Crafts, Graphics, Habitat en Spaces.

Kan je nog wel wat extra informatie gebruiken? Twijfel je of jouw werk in aanmerking komt? Bekijk dan dit webinar (uit 2023) waarin winnaars Pieter Lesage (Studio Dott) en Jo Klaps (Brussels Lof) getuigen.

Ontwerpers en bedrijven krijgen ruim de tijd om hun beste werk van het afgelopen jaar gratis in te schrijven voor deze wedstrijd. De deadline is 31.05.2024.

— 02 May 2024 —