Elegantie en comfort: Het ErgoSystem® A100 van FSB zwart mat

 • architecture-
 • architecture-
 • architecture-

  De beroemde „zwarte parel“ is een klassieker die nooit aan fascinatie inboet en als een rode draad doorheen elke modetrend loopt. Van in het begin al staat FSB juist voor deze soort tijdloze elegantie. Zwart speelt graag de hoofdrol, biedt echter tegelijk het perfecte podium voor alle begeleidende kleurscha-keringen. In nieuwe of oude gebouwen, om het even.

  Ook de vormen en designdetails van de producten van het FSB ErgoSystem A100 komen in het oppervlak FSB 8849 zwart mat bijzonder goed tot uitdrukking. De kleur zwart legt door zijn neutraliteit geen stijl vast en is bijzonder flexibel in de combinatieleer met de overige uitrustingselementen van de badkamer. Zo bestaat bijvoorbeeld de mogelijkheid om met zwarte armaturen en accessoires in combinatie met witte tegels fraaie accenten te plaatsen. Het matte oppervlak trekt zich in een materiaalmix discreet terug en blijft toch nog visueel en haptisch aanwezig.

  Het ErgoSystem® bewijst dat barrièrevrij sanitair tegelijk functioneel en esthetisch kan zijn. FSB ziet het ErgoSystem® als een „design-voor-iedereen“-concept dat zich focust op de belangen van mensen uit alle leeftijdsgroepen en ideaal is voor gebruik bij nieuwbouw en renovatie van badkamers. Het ErgoSystem® A100 omvat een assortiment dat voor vrijwel elke toepassing uitgerust is: van willekeurig ontwerpbare handgreepcombinaties over een steunklapgreep en de eenhandig bedienbare douchekophouder tot en met een inhaakzitje voor in de douche. Dankzij variabele kleurconstellaties en glansgraden is het individueel op elk interieur afstembaar.

  fsb

  • Aangemaakt op .

  Adressen

  België
  MediaXel
  Maria van Hongarijelaan 64
  BE - 1083 Brussel
  +32 (0)2 772 40 47
  +32 (0)2 771 98 01 (fax)

  Vertegenwoordiging Italië
  Casiraghi Global Media srl
  Via Cardano 81
  IT - 22100 Como - Italia
  +39 031261407

  Contact

  Secretariaat : Pascale Cloots

  Advertenties :

  Hoofdredacteur : Nicolas Houyoux

  Verantwoordelijke uitgever :
  Philippe Maters

  Social

  MediaXel bvba - © 2023 - 
  Verantwoordelijke uitgever : Philippe Maters, Maria van Hongarijelaan 64, BE - 1083 Brussel