ALINEL lanceert een aluminiumprofiel met de warme uitstraling van hout

 • architecture-
 • architecture-
 • architecture-
 • architecture-

  ALINEL ontwikkelt tijdloze en moduleerbare aluminiumprofielen voor het bekleden van gevels, ramen, deuren, poort- en hekwerkconstructies. Het productgamma omvat ook naadloos geïntegreerde accessoires. De unieke accentarchitectuur van ALINEL biedt esthetische oplossingen die tegelijk voldoen aan alle functionele doelstellingen van gevelbekleding. Subtiel, strak en tijdloos design op maat.

  De reeks bestaat momenteel uit 5 types (van A tot E). Type B dankt zijn populariteit aan zijn uitgesproken blokprofiel en brede tussenvlakken. Het is zoals alle ALINEL-types voorzien van een gepatenteerde tand-haakverbinding voor een snelle installatie en onzichtbare montage. Alinel Type B kan vanaf nu ook worden verkregen met de warme uitstraling van hout. Nieuw en exclusief voor deze reeks!

  Het natuurlijke houteffect is het resultaat van een oppervlakteveredeling met een speciale folie beschikbaar in twee houttinten: Oak Malt en Oak Toffee. Zo biedt deze reeks bouwheer en architect het beste van twee werelden: de duurzaamheid en lichtheid van aluminium, gecombineerd met de authentieke uitstraling van hout. 

  Naast de esthetische meerwaarde van deze nieuwe variant biedt de Type B Wood ook het voordeel van onderhoudsgemak. In buitentoepassingen is hout een materiaal dat intensief onderhoud vereist. Dit in tegenstelling tot aluminium, een duurzaam en onderhoudsvrij materiaal.

  Geïnteresseerd in de gloednieuwe Alinel Type B Wood? Bestel jouw stalen via ons contactformulier: https://www.alinel.be/contacteer-ons/

  Contactgegevens

  • ALINEL nv
  • Venecolaan 15, 9880 Aalter, België
  • +32 9 250 03 06
  •  

   

  alinel

  • Aangemaakt op .

  Adressen

  België
  MediaXel
  Maria van Hongarijelaan 64
  BE - 1083 Brussel
  +32 (0)2 772 40 47
  +32 (0)2 771 98 01 (fax)

  Vertegenwoordiging Italië
  Casiraghi Global Media srl
  Via Cardano 81
  IT - 22100 Como - Italia
  +39 031261407

  Contact

  Secretariaat : Pascale Cloots

  Advertenties :

  Hoofdredacteur : Nicolas Houyoux

  Verantwoordelijke uitgever :
  Philippe Maters

  Social

  MediaXel bvba - © 2023 - 
  Verantwoordelijke uitgever : Philippe Maters, Maria van Hongarijelaan 64, BE - 1083 Brussel