Clicwall-wandsystemen van Unilin Panels: snel, stijlvol en duurzaam - Vraag jij je af hoe je winkels tot 4 keer zo snel kan renoveren, een hotelketen kan omtoveren tot prachtige ruimtes waar gasten zich welkom voelen, of de volgende generaties werknemers kan laten uitblinken in duurzame kantoren? Of wil jij in de modulaire bouw tot wel 20% extra capaciteit genereren? Kies dan voor Clicwall-wandsystemen!
architectenkrant architectuur newsletter

InfoTech  - Donderdag 16 november 2023

 

Clicwall-wandsystemen van Unilin Panels: snel, stijlvol en duurzaam

Vraag jij je af hoe je winkels tot 4 keer zo snel kan renoveren, een hotelketen kan omtoveren tot prachtige ruimtes waar gasten zich welkom voelen, of de volgende generaties werknemers kan laten uitblinken in duurzame kantoren? Of wil jij in de modulaire bouw tot wel 20% extra capaciteit genereren? Kies dan voor Clicwall-wandsystemen!

Lees meer

 

Vooruitziend (ver)bouwen

Vooruitziend (ver)bouwen, dat is zorgen dat je woning futureproof is. Dat die blijft passen bij de noden van de bewoner(s), doorheen verschillende levensfases en -situaties. Veel mensen willen zo lang mogelijk zelfstandig thuis wonen. De trap is daarbij vaak een van de eerste obstakels. Daarom is investeren in een huislift een slimme investering voor een zorgeloze toekomst.

Lees meer

 

FSB + JUNG: Kleursynergie grijpbaar dichtbij –
Met Les Couleurs® Le Corbusier

Een mooi stel dat niet alleen qua vormgeving op ooghoogte is – twee perfect in de hand liggende producten versmelten tot een harmonische eenheid. Wij openen onze deuren voor een prachtige kleurenwereld. Kom binnen en realiseer harmonische, fabrikantonafhankelijke kleurconcepten met de 63 kleurtinten van de Polychromie Architecturale van Le Corbusier.

Lees meer

 

Consequent recyclingbeheer integreert economie en ecologie

Ruim vijf jaar geleden nam Knauf Ceiling Solutions in Ferndorf (Oostenrijk) een innovatieve recyclinginstallatie in gebruik voor de terugwinning van bindmiddelen uit HERADESIGN® plafondpanelen van houtwol. Sindsdien heeft deze toetreding tot de circulaire economie geleid tot een aanzienlijke vermindering van de CO2-uitstoot, een verbetering van de koolstofvoetafdruk en een reducering van het materiaalgehalte van de primaire grondstoffen.

Lees meer

 

architectenkrant architectuur newsletter

Bekijk als een webpagina

MediaXel bvba
64 Maria van Hongarijelaan
BE - 1083 Brussel

Unsubscribe

Alleen voor professionele informatiedoeleinden,
kan uw e-mailadres worden gebruikt door onze partners
om u professionele informatie te sturen.
Niet akkoord