Fiscale hervorming kan installatie van warmtepompen boosten - De publicatie van de resultaten van zijn nieuwste Nationaal Verwarmingsonderzoek vormde voor producent van warmtepompen Daikin de aanleiding om in zijn Experience Center in Wavre een panelgesprek te organiseren. Daarin blikten vier specialisten vooruit op mogelijke ontwikkelingen in de nabije toekomst.
architectenkrant architectuur newsletter

InfoTech  - Donderdag 25 oktober 2023

 

UNILIN HPL: waar stijl en kwaliteit elkaar ontmoeten

Als pionier in de wereld van innovatieve houten panelen produceert Unilin zowel brute spaan- en MDF-platen als HPL en gemelamineerde platen. Unilin onderscheidt zich dankzij unieke ontwerpen, vernieuwende technologieƫn, en bovenal de vele inspanningen op het vlak van duurzaamheid.

Lees meer

 

PaveGrid,
de nieuwe polyvalente stabilisatieplaat voor klinkers, grind of gras!

De verplichting om berijdbare oppervlakken waterdoorlaatbaar te maken is meer en meer aanwezig en noodzakelijk. Innovatieve oplossingen zijn essentieel als we dit eenvoudiger willen bereiken. De PaveGrid 60 laat toe om met dezelfde plaat zones te creƫren met verschillende opvullingen.

Lees meer

 

Als architect kunt u helpen de gezondheid van werknemers te beschermen

Het belang van een veilige douche op kantoor? Steeds meer medewerkers komen met de fiets naar het werk. Ondanks dat de fiets tegenwoordig meestal elektrisch ondersteund is, willen de medewerkers toch graag eerst even een douche pakken om fris aan het werk te beginnen.

Lees meer

 

Fiscale hervorming kan installatie van warmtepompen boosten

De publicatie van de resultaten van zijn nieuwste Nationaal Verwarmingsonderzoek vormde voor producent van warmtepompen Daikin de aanleiding om in zijn Experience Center in Wavre een panelgesprek te organiseren. Daarin blikten vier specialisten vooruit op mogelijke ontwikkelingen in de nabije toekomst.

Lees meer

 

architectenkrant architectuur newsletter

Bekijk als een webpagina

MediaXel bvba
64 Maria van Hongarijelaan
BE - 1083 Brussel

Unsubscribe

Alleen voor professionele informatiedoeleinden,
kan uw e-mailadres worden gebruikt door onze partners
om u professionele informatie te sturen.
Niet akkoord