Uniek glasgevelconcept met geïntegreerde zonwering voor Hannibal-kantoor Renson & Reynaers Aluminium slaan handen in elkaar Van bij het ontwerp van het nieuwe kantoor voor het Roeselaarse Hannibal was op zijn minst 1 zaak duidelijk: er moest licht zijn! Een glasgevel is dan een evidente keuze, maar met de zon daarop wordt het gebouw al snel een broeikas, om dan nog te zwijgen over de reflectie op de computerschermen… Een ideaal pilootproject voor het unieke glasgevelconcept van Renson en Reynaers Aluminium.
architectenkrant architectuur newsletter

Thema - Daken & Gevels - woensdag 11 oktober 2023

 

Laat je inspireren door de duurzame EQUITONE gevelmaterialen

EQUITONE is een duurzaam gevelbekledingsmateriaal, ontwikkeld door en voor architecten. Elk EQUITONE paneel is uniek en bezit het ruwe karakter van vezelcement, een materiaal dat bekend staat om zijn uitstekende eigenschappen.

Lees meer

 

S-line® assortiment Op weg naar een CO2-neutrale toekomst

Met wat we vandaag creëren, bouwen we aan een duurzame toekomst. Tegen 2050 wil Vandersanden CO2-neutraal zijn en meer doen met minder grondstoffen en energie. Dit doen zij onder andere door te dematerialiseren: de kunst van het weglaten. Het S-line® assortiment, ecologische bakstenen met smallere afmetingen, past in die doelstelling. Gevelstenen en straatbakstenen met een maatje minder, maar met een net zo hoogwaardige kwaliteit.

Lees meer

 

Uniek glasgevelconcept met geïntegreerde zonwering voor Hannibal-kantoor

Renson & Reynaers Aluminium slaan handen in elkaar.
Van bij het ontwerp van het nieuwe kantoor voor het Roeselaarse Hannibal was op zijn minst 1 zaak duidelijk: er moest licht zijn! Een glasgevel is dan een evidente keuze, maar met de zon daarop wordt het gebouw al snel een broeikas, om dan nog te zwijgen over de reflectie op de computerschermen… Een ideaal pilootproject voor het unieke glasgevelconcept van Renson en Reynaers Aluminium.

Lees meer

 

Unieke woning met knipoog naar het verleden … en een hoofdrol voor Ardonit-leien van SVK

In Noorden, een dorp in de Nederlandse provincie Zuid-Holland, werd onlangs een prachtige woning gebouwd. Een uniek project, omdat achter het ontwerp en de bouw van de woning een mooi stukje geschiedenis schuilgaat, maar ook door de nauwe connectie met het natuurgebied waaraan het huis grenst.

Lees meer

 

architectenkrant architectuur newsletter

Bekijk als een webpagina

MediaXel bvba
64 Maria van Hongarijelaan
BE - 1083 Brussel

Unsubscribe

Alleen voor professionele informatiedoeleinden,
kan uw e-mailadres worden gebruikt door onze partners
om u professionele informatie te sturen.
Niet akkoord