Word een circulaire ambassadeur! - De transitie naar een circulaire economie is ingezet, maar kent nog heel wat uitdagingen. Daarom biedt Vlaanderen Circulair i.s.m. The Argonauts & Möbius en met de steun van LIFE, een gloednieuw opleidingstraject aan dat deelnemers opleidt tot Circulaire Ambassadeurs, via een unieke combinatie van kennis én vaardigheden. Popel je om in jouw organisatie met circulaire economie aan de slag te gaan maar weet je niet goed hoe? Heb je zin om jouw steentje bij te dragen én anderen te inspireren om hetzelfde te doen? Schrijf je dan in op ons 7-daags interactief opleidingstraject en word een Circulaire Ambassadeur!
architectenkrant architectuur newsletter

Architectenkrant - CircularBuild - Donderdag 6 oktober 2022

 

België scoort goed voor circulaire economie

Ons land scoort volgens een nieuwe studie vrij goed op enkele graadmeters die aantonen in hoeverre we klaar zijn voor een circulaire economie.

Lees meer

 
 

Word een circulaire ambassadeur!

De transitie naar een circulaire economie is ingezet, maar kent nog heel wat uitdagingen.

Lees meer

 

RENOLAB

Nieuwe infosessie dinsdag 22 november om 17u.

Lees meer

 

Herbruikbare wanden met Gyproc® LOOPD

De transitie naar een duurzame wereld is zonder twijfel de belangrijkste uitdaging van onze generatie. In de bouwsector zijn er op dat vlak nog grote stappen te zetten. Als we een antwoord willen blijven bieden aan de veranderende noden op de markt, zullen we ingrijpende veranderingen moeten doormaken.

Lees meer

 

Etex - circulariteit en decarbonisatie

Om tegemoet te komen aan de wereldwijde cruciale behoeften aan duurzame en kwalitatieve leefruimtes, engageert Etex, de wereldwijde producent van bouwmaterialen en pionier in lichtgewicht bouwoplossingen, zich verder om de aanzet te geven tot verandering in de duurzame bouwsector.

Lees meer

 

Reynaers Aluminium als duurzaam bedrijf

Bij Reynaers Aluminium willen we de leef- en werkomgeving van mensen verbeteren, nu en voor de generaties na ons. Bij alles wat we doen, staat duurzaamheid dan ook voorop. Onze oplossingen maken gebouwen niet alleen bijzonder energie-efficiënt, ook als bedrijf proberen we jaar na jaar onze impact op het milieu te verminderen. Dat doen we aan de hand van onze vier duurzaamheidspijlers.

Lees meer

 

Yatra Travel
Architectuurreizen

Zoekertjes
en jobs

Archicards
Digital couponing

Volg ons:  architectenkrant lindedin architectenkrant pinterest

architectenkrant architectuur newsletter

Bekijk als een webpagina

MediaXel bvba
64 Maria van Hongarijelaan
BE - 1083 Brussel

Unsubscribe

Uitsluitend in het kader van uw vakinformatie,
kan uw e-mailadres eventueel worden doorgegeven
aan de partners die in deze nieuwsbrief aanwezig zijn.
Niet akkoord