Avantgardistische isolatie voor prestigeresidentie in Luxemburg

 • Kingspan-Insulation-Westbay-

  Kingspan-Insulation-Westbay-

 • Kingspan-Insulation-Westbay-

  Kingspan-Insulation-Westbay-

 • Kingspan-Insulation-Westbay-

  Kingspan-Insulation-Westbay-

 • Kingspan-Insulation-Westbay-

  Kingspan-Insulation-Westbay-

  Westbay telt een zestigtal luxueuze wooneenheden met een prachtig zicht over de heuvels en het platteland. Het gebouw maakt gebruik van Kooltherm K15 resolschuim.

  Het project Westbay in Strassen is een prestigieus woningcomplex van 4 gebouwen met 3 verdiepingen, midden in een groene oase langs de bekende Route d'Arlon, aan de rand van de stad Luxemburg. Hoewel de ligging door velen als strategisch wordt beschouwd, zijn het vooral de energieprestaties die het project tot een unieke referentie maken. De bouwheer heeft de lat immers zeer hoog gelegd. Voor de thermische isolatie van de geventileerde gevels viel de keuze op de Kingspan Kooltherm K15 resolschuim isolatieplaat.

  Ga de Kooltherm-uitdaging aan!

  De Kooltherm K15 resolschuim isolatieplaat van Kingspan Insulation onderscheidt zich door een lambdawaarde van slechts 0,020 W/m.K (0,021 voor een dikte van meer dan 120 mm). Voor het Westbay-project biedt de plaat een record Rd-waarde van 8,57 (m2 K/W).

  Xavier Rousseau, marketingmanager bij Kingspan Insulation: “We zijn van mening dat de status-quo op het vlak van thermische isolatie moet worden doorbroken. We stellen ons niet tevreden met een efficiënte isolatie, maar willen tegelijk ook meer ruimte creëren, zodat de vastgoedspecialisten meer waarde kunnen genereren. We doorbreken de status quo door aanzienlijk dunnere producten te bieden dan de klassieke alternatieven. Producten met een hoog thermisch prestatieniveau, die geschikt zijn om gebouwen met lage energiebehoeften te ontwerpen en zo tegemoet te komen aan de grote uitdagingen waar de sector voor staat. Producten waarvan het brandgedrag volgens de meest strikte normen en protocollen werden getest. Met Kooltherm bieden we het eerste gamma van resolschuim isolatieplaten op de markt.”

  Lees het volledige artikel met video-testimonial hier

  Kingspan Insulation logo

  • Aangemaakt op .

  Adressen

  België
  MediaXel
  Maria van Hongarijelaan 64
  BE - 1083 Brussel
  +32 (0)2 772 40 47
  +32 (0)2 771 98 01 (fax)

  Frankrijk
  MMG SAS
  55 avenue Marceau
  FR - 75116 Paris

  Contact

  Secretariaat : Pascale Cloots

  Advertenties :

  Hoofdredacteur : Nicolas Houyoux

  Social : Vincent de Puydt

  MediaXel bvba - © 2019 - 
  Verantwoordelijke uitgever : Philippe Maters, Maria van Hongarijelaan 64, BE - 1083 Brussel