Een kleurrijke gevel met Rockpanel Colours

 • Rockpanel-Colours-

  Rockpanel-Colours-

 • Rockpanel-Colours-

  Rockpanel-Colours-

 • Rockpanel-Colours-

  Rockpanel-Colours-

 • Rockpanel-Colours-

  Rockpanel-Colours-

 • Rockpanel-Colours-

  Rockpanel-Colours-

  Meer keuze met een uitgebreid kleurenpalet

  Het aantal standaardkleuren van Rockpanel Colours is uitgebreid naar 50 kleuren. Zo kunt u zonder vertraging of extra kosten aanvullende details en flair toevoegen aan een gebouw. Daarnaast worden de bestaande 50 Special kleuren van Rockpanel Colours uitgebreid met 44 nieuwe kleuren. In totaal kunt u voortaan kiezen uit 144 tinten en schakeringen die uw design tot leven brengt. Alle producten uit het Rockpanel Colours assortiment zijn gebaseerd op RAL- en NCS-standaarden zodat de kleuren perfect aansluiten met die van andere bouwelementen. In het geval u de gewenste kleur niet kunt vinden, dan bieden we nog altijd de mogelijkheid voor custom kleuren.

  ‘Bij kleuren draait het allemaal om ordening en compositie, om balans, contrast en context’, zegt kleurexpert Helen de Leur. In samenwerking met Heide Hinterthür heeft zij de kleurencollectie van Rockpanel - bestaande uit 100 kleuren - uitgebreid met 44 nieuwe kleuren.

  ‘Bij het definiëren van de nieuwe kleuren voor Rockpanel lag onze focus op een zo groot mogelijke ontwerpvrijheid voor architecten. We hebben nieuwe, spannende en effectieve kleuren gecreëerd die zorgen voor dynamiek op een gevel en die de uitstraling van de gevel verrijken. De diverse kleuraccenten die nu verkrijgbaar zijn, kunnen met name handig zijn bij het vinden van de juiste nuances wanneer je oude en nieuwe bouwmaterialen gaat combineren. Zo zorgen ze voor dynamischere en aantrekkelijkere gevels’, licht De Leur de keuze voor de Rockpanel kleuren toe.

  Waar esthetiek en brandveiligheid samenkomen

  Brandveiligheid is een eis die aan belang wint in de bouwsector. Voor hoge of middelhoge gebouwen en voor andere toepassingen waarbij uitstekende brandprestaties wenselijk of vereist zijn, kan Rockpanel worden besteld in de FS-Xtra uitvoering (A2-s1, d0). In combinatie met steenwolisolatie en bevestigd op een aluminium of stalen achterconstructie met blindklinknagels voldoet dit product aan de strengste Europese eisen inzake beperkte brandbaarheid. Deze A2 plaat is beschikbaar in meer dan 200 kleuren en designs. Zo kunt u met volledige vrijheid een mooie gevel ontwerpen en tegelijkertijd voldoen aan de strengste brandveiligheidseisen.

  Ontdek hier alle 144 kleuren>

  www.rockpanel.be

  rockpanel logo

   

  • Aangemaakt op .

  Adressen

  België
  MediaXel
  Maria van Hongarijelaan 64
  BE - 1083 Brussel
  +32 (0)2 772 40 47
  +32 (0)2 771 98 01 (fax)

  Frankrijk
  MMG SAS
  55 avenue Marceau
  FR - 75116 Paris

  Contact

  Secretariaat : Pascale Cloots

  Advertenties :

  Hoofdredacteur : Nicolas Houyoux

  Social : Vincent de Puydt

  MediaXel bvba - © 2019 - 
  Verantwoordelijke uitgever : Philippe Maters, Maria van Hongarijelaan 64, BE - 1083 Brussel