5 redenen waarom u beter isoleert met PU hardschuimisolatieplaten van Recticel Insulation

5 redenen waarom u beter isoleert met PU hardschuimisolatieplaten van Recticel Insulation

5 redenen waarom u beter isoleert met PU hardschuimisolatieplaten van Recticel Insulation

  • PU isolatieplaten hebben een lage lambdawaarde, waardoor ze uitstekend isoleren. Recticel Insulation heeft met Eurowall® Xentro® spouwisolatie en Eurofloor Xentro® vloerisolatie (beide met lambda 0,019 W/mK) dé isolatieoplossingen om met een beperkte dikte te voldoen aan de huidige regelgeving en energie-eisen. Door te isoleren met PU hardschuimisolatieplaten kunt u slanker en ook goedkoper bouwen, bv. met een smallere funderingsbreedte, kortere spouwankers en smallere dorpels. U wint bovendien ook heel wat woonruimte dankzij een optimale benutting van de bouwgrond. BEN (bijna-energieneutrale) gebouwen zijn hierdoor eenvoudig te realiseren met PU isolatieplaten van Recticel Insulation.
  • Recticel® isolatieplaten zijn licht in gewicht. Zo gebeurt de plaatsing uiterst vlot en efficiënt waardoor de kans op rugklachten vermindert. Dit heeft ook andere voordelen: er is een lager volume tijdens transport nodig, waardoor er dus een lagere CO2-uitstoot is.
  • U creëert met isolatieplaten van Recticel Insulation een optimale isolatieschil. PU isolatieplaten zijn luchtdicht. De naden worden winddicht gemaakt dankzij het unieke tand- en groefkliksysteem in combinatie met Rectitape® isolatietape.
  • Recticel® isolatieplaten hebben een unieke bekleding die volledig is aangepast aan de toepassing waarvoor ze worden gebruikt. Dit zorgt ervoor dat de isolatie goed beschermd is tegen vocht, ongedierte enz.
  • U kunt ten slotte op beide oren slapen: alle isolatieproducten van Recticel Insulation hebben de nodige certificaten, zoals bv. ATG/H. Het extra, onafhankelijke Keymark kwaliteitslabel biedt u nog een extra zekerheid er bovenop.

Isolatie van Recticel Insulation is bovendien een op en top Belgisch product, gemaakt in België door lokale mensen en technologie. Dit zorgt ervoor dat we kort op de bal kunnen spelen en dat onze diensten vlot bereikbaar zijn. Zo zorgt Recticel ook voor werkgelegenheid in uw eigen streek.

Meer weten over de Recticel isolatieoplossingen?
Informeer u goed en surf naar www.recticelinsulation.be voor advies op maat van uw project.
Neem contact met ons op via of telefonisch op 056 43 89 43.

recticel insulation logo

  • Aangemaakt op .

Adressen

België
MediaXel
Maria van Hongarijelaan 64
BE - 1083 Brussel
+32 (0)2 772 40 47
+32 (0)2 771 98 01 (fax)

Frankrijk
MMG SAS
55 avenue Marceau
FR - 75116 Paris

Contact

Secretariaat : Pascale Cloots

Advertenties :

Hoofdredacteur : Nicolas Houyoux

Social : Vincent de Puydt

MediaXel bvba - © 2019 - 
Verantwoordelijke uitgever : Philippe Maters, Maria van Hongarijelaan 64, BE - 1083 Brussel