Skip to main content

Nieuw: slimme pakketbrievenbus met ingebouwde videofoon

[widgetkit id="566" name="eSafe-niko"]

Ontgrendel je bus op afstand voor je online bestelde pakjes

Uitgerust met de Niko Home Control videobuitenpost, ben je met de Fenix Front pakketbrievenbus van eSafe voortaan van elk geleverd pakje op de hoogte. Meer nog, via die geïntegreerde videofoon kan de koerier jou bij aankomst contacteren, waarop je zelf via de Home Control App vanop afstand de pakketbrievenbus kan ontgrendelen om de levering te aanvaarden. Een sensor in de pakketbus bericht je op zijn beurt wanneer het pakje in kwestie correct afgeleverd is en het deurtje terug in het slot zit. Zo ben je op elk moment van de dag zeker van een succesvolle levering van al je online aankopen.

De ultravlakke, externe Niko Home Control video-unit uit zwart geanodiseerd aluminium zit subtiel ingewerkt in de gepoederlakte aluminium eSafe designbrievenbus. Aan design hoeft de pakketbus daarmee dus niets in te boeten. Uiteraard moet wel een 24V-netwerkkabel voorzien zijn voor de voeding van de videofoon.

Fenix Front is de eSafe pakketbrievenbus voor wie het design van zijn woning wil doortrekken tot op de stoep, getuige het strakke ontwerp en de weggewerkte sloten. Het deurtje voor de levering van pakketjes tot 63 x 33,5 x 21,5 cm zit – zoals de naam al doet vermoeden – op de voorkant van de pakketbus. De duurzame en roestvrije aluminium brievenbussen zijn afgewerkt met een kwalitatieve poederlak en zijn beschikbaar in alle RAL-kleuren.

Een eSafe pakketbrievenbus is eigenlijk niet meer dan het logische sluitstuk bij online shoppen. Voortaan ontvang je jouw pakjes 24/7 thuis … zonder die te moeten opwachten, zonder nodeloze extra bezoekjes aan postkantoor, locker of afhaalpunt en zonder discussies met buren, koerierdiensten of afzender over de aflevering.

eSafe logo