Install Day blaast vijf kaarsjes uit!

Install Day blaast vijf kaarsjes uit!

Het is zover, Install Day gaat weer van start! Techlink en Embuild (voorheen Confederatie Bouw) organiseren ondertussen voor de vijfde keer hét netwerkevent voor de installatiesector. Afspraak op vrijdag 14 oktober (van 9 uur tot 19 uur) in de Brussels Kart Expo. Nieuw deze editie is dat er geen tenten meer zijn, maar een extra Hall D en het speciale programma voor scholen is terug van weggeweest.

Deze editie van Install Day is een bijzondere: niet alleen de 5de keer dat de beurs georganiseerd wordt, maar dit keer niet in november, maar in oktober. Dit om te anticiperen op een mogelijke coronapiek in het najaar.

‘Install Day is een “one stop” event. Op één dag, in een makkelijk toegankelijke locatie, kan de installateur alle nieuwe producten, technieken, software, digitale tools, ... zien, voelen en uittesten. En dat volledig gratis. Met meer dan 3500 bezoekende installateurs in 2021 is Install Day de ontmoetingsplaats voor de sector bij uitstek geworden’, zegt Carole Metzmacker, Marketing en Communication Manager bij Techlink.

Ben jij benieuwd wat er de komende jaren allemaal gaat veranderen in de installatiesector? Breng dan een bezoek aan Install Day. Techlink en haar standhouders leiden je graag rond door de toekomst! 

Gratis beurs met 225 standhouders

Laat u bovendien inspireren door 225 standhouders (installateurs, fabrikanten en leveranciers) van kwaliteitsmerken, ontdek er productinnovaties, woon er seminaries bij en profiteer van netwerkingsmogelijkheden. Install Day zorgt voor gratis hapjes en drankjes!

De toegang tot de beurs is volledig gratis, maar vooraf inschrijven via de site www.installday.be is verplicht. Na inschrijving ontvangt u via e-mail een persoonlijk e-ticket met QR-code. Breng dit ticket geprint mee of laat de barcode scannen vanop uw smartphone.

Dat alles uiteraard in een setting die helemaal in lijn is met de coronamaatregelen. Een COVID safe ticket is verplicht om ervoor te zorgen dat Install Day in alle veiligheid kan plaatsvinden.

Toegang voor scholen

Techlink denkt aan de installateur van morgen. Daarom hebben we samen met Constructiv en Volta een apart programma uitgewerkt voor de leerlingen uit het secundair onderwijs. Zonder voorinschrijving is het voor klasgroepen niet mogelijk om de beurs te bezoeken.

Praktisch

Waar? Brussels Kart Expo in Groot-Bijgaarden

Wanneer? Vrijdag 14 oktober 2022 van 9 uur tot 19 uur

Toegang? Gratis mits inschrijving. Vermijd wachttijden en registreer online via www.installday.be

  • Aangemaakt op .

Adressen

België
MediaXel
Maria van Hongarijelaan 64
BE - 1083 Brussel
+32 (0)2 772 40 47
+32 (0)2 771 98 01 (fax)

Vertegenwoordiging Italië
Casiraghi Global Media srl
Via Cardano 81
IT - 22100 Como - Italia
+39 031261407

Contact

Secretariaat : Pascale Cloots

Advertenties :

Hoofdredacteur : Nicolas Houyoux

Podcast en webinars : Lylian Kubiak

Social Media : Vincent de Puydt

Verantwoordelijke uitgever :
Philippe Maters

Social

MediaXel bvba - © 2022 - 
Verantwoordelijke uitgever : Philippe Maters, Maria van Hongarijelaan 64, BE - 1083 Brussel